Hej!

Välkommen till vår hemsida.

Den innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig därför bara till dig som är minst 25 år.

Please verify that you are more than 25 years old.

 Jag är över 25 år / I am at least 25 years old

News archive

Fatboy, Oppigårds och Akkurat presenterar stolt Fatboy Brown Ale! Vi brygger en ny Brown Ale. Den säljs exklusivt på Akkurat med realese den 4 mars. Ölet är framtaget i samarbete med rockabilly bandet Fatboy och krogen Akkurat. Fatboy rockar loss på Akkurat samma datum.

Fatboy Brown Ale är en lite mörkare ale med maltsmaker som i smakskalan kan placeras mellan knäck, farin och mörk choklad. Ölet är även humlat med ett antal amerikanska humlesorter som ger ölet en modern citruston.

Var: Akkurat Restaurang & Bar, Hornsgatan 18, Stockholm När: Söndag 4 mars klockan 20:00 Hur: Biljetter lottas ut via Fatboys facebook och hemsida

http://www.fatboy.se/ http://www.facebook.com/gofatboy http://www.oppigards.com/ http://www.akkurat.se/

fatboys pressrealese: http://www.oppigards.com/fatboy.pdf


Nu har vi ett nytt helt oförbrukat ölår framför oss. Vi startar med att lansera Oppigårds Indian Tribute (89516-03) på Systembolagets beställningssortiment. Priset är 20,90 per flaska. Minsta beställningsbar enhet är en kartong om 20 flaskor. Mer information om Indian Tribute hittar Du under rubriken Ölsorter.


Årets julöl säljs på Systembolaget. Oppigårds Winter Ale har hängt med sedan 2005. Lika bra som förr? Eller bättre? Avgör själv. Receptet är i alla fall det samma som de senaste åren. Försäljningen rullar på bra och vi buteljerar ytterligare två veckors julölsbryggning nästa vecka. Sen har vi inte mer. Oppigårds Winter Ale är ett fynd enligt Allt om Mat.

Efter jul tar vi nya tag. Vi svetsar och löder för fullt i det nya brygghuset för att det skall stå klart runt årsskiftet. Då skall vi nämligen börja brygga Indian Tribute i större skala då den lanseras i Systembolagets beställningssortiment.


Vi har idag fått meddelande från Systembolaget att Oppigårds Amarillo har sålt så bra i beställningssortimentet att den nu har kvalificerat sig till ordinarie sortimentet. Det betyder att varan kan tas hem och placeras på hyllan av butikerna. Men den är inte garanterad någon butikstäckning, det så kallade T9 soritmentet.


Linköping Beer Expo går av stapeln andra helgen i april, dvs 8-9 april. http://www.beerexpo.se. Vi kommer att vara där, ni kommer att vara där och våra nyaste ölsorter kommer att finnas där tillsammans med de flesta andra småbryggerier i Sverige. Vi kommer att ha med oss bl a Drakens DIPA, Pale Summer Ale och Amarillo.

klipp


logotype

Skicka epost till: Oppigårds Bryggeri AB

×