Hej!

Välkommen till vår hemsida.

Den innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig därför bara till dig som är minst 25 år.

Please verify that you are more than 25 years old.

 Jag är över 25 år / I am at least 25 years old

News archive

Vi har idag fått meddelande från Systembolaget att Oppigårds Amarillo har sålt så bra i beställningssortimentet att den nu har kvalificerat sig till ordinarie sortimentet. Det betyder att varan kan tas hem och placeras på hyllan av butikerna. Men den är inte garanterad någon butikstäckning, det så kallade T9 soritmentet.


Linköping Beer Expo går av stapeln andra helgen i april, dvs 8-9 april. http://www.beerexpo.se. Vi kommer att vara där, ni kommer att vara där och våra nyaste ölsorter kommer att finnas där tillsammans med de flesta andra småbryggerier i Sverige. Vi kommer att ha med oss bl a Drakens DIPA, Pale Summer Ale och Amarillo.

klipp


Vi lanserar flera öl nu under vår och försommar. Först ut är Spring Ale som började säljas den 14 februari på alla Systembolagsbutiker. Sen kommer Easter Ale till påsk. Försäljningsstart är 1 april. Redan 16 maj lanseras årets sommaröl. Vi kommer att sälja ett nytt öl som heter Pale Summer Ale och är på 5 % med mycket humle. Torrhumlad med chinook och cascade.


Oppigårds Winter Ale, 11320-01, säljs på Systembolaget sedan förra veckan. Försäljningen rullar på bra. Igår vann vi Svenska Öfrämjandets julölsprovning i Stockholm. Kul!


Vi har börjat bygga ett helt nytt brygghus. Det nya brygghuset kommer förhoppningsvis vara klart under andra kvartalet 2011. Vi har inte speciellt bråttom. Vi gör som man gjorde förr i tiden. Först investerar vi, sen får vi se om det finns affärer att fylla brygghuset med verksamhet. Klicka på rubriken för att se några bilder på facebook.


logotype

Skicka epost till: Oppigårds Bryggeri AB

×