Hej!

Välkommen till vår hemsida.

Den innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig därför bara till dig som är minst 25 år.

Please verify that you are more than 25 years old.

 Jag är över 25 år / I am at least 25 years old

News archive

Nu för tiden kan man inte vara säker på om det man dricker också är bryggt på det ställe som etikett och marknadsföring ger sken av. Allt eftersom konsumenternas fokus flyttas mer och mer till lokala och smakrika upplevelser anpassar sig de stora industrierna sin marknadsföring att påskina tradition och lokal tillhörighet. Vi som aktivt arbetar med att i liten skala hela tiden utveckla smaker och upplevelser tycker denna falska marknadsföring undergräver branschens trovärdighet. Men eftersom vi har dagarna fyllda med arbete och inte någon egen jurist så avstår vi från att ge exempel


Vi skickar idag ut ett nytt nyhetsbrev. Prenumererar ni inte på det idag, kan ni enkelt göra det på vår hemsida.


Beska ales och lageröl passar bra till salt mat som sill, lax och grillat. Vi tycker naturligtvis att öl med tydlig beska passar bäst som törstsläckare. Vad tycker du? Läs gärna ICA-kurirens sommarölsrecension (klicka på rubriken). God forsättning på den svenska sommaren. Vi brygger för fullt.


Tack alla ni som under vårsäsongen kommit till vårt bryggeri på visning och provsmakning. Säsongen avslutades idag med besök av Svenska Ölfrämjandet. Trevliga gäster och fint väder skapade en perfekt avslutning. Eftersom intresset är på uppåtgående måste vi nu sätta oss ner och tänka igenom hur vi skall kunna fortsätta och utveckla den delen av vår verksamhet.

Svenska Ölfrämjandet är den svenska ölkonsumentorganisationen med fokus på att få oss svenskar att dricka gott öl. Följ länken i rubriken så får du veta mer.


I morse kom 10 kubikmeter betong ner i formen som tillsammans nu är golvet i vårt nya emballagelager. Lagom klart till morgondagens besök från Ölfrämjandets avdelning i Stockholm. Solen har också lovat dyka upp. Vid tvekan, kolla länken i rubriken.


logotype

Skicka epost till: Oppigårds Bryggeri AB

×