Hej!

Välkommen till vår hemsida.

Den innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig därför bara till dig som är minst 25 år.

Please verify that you are more than 25 years old.

 Jag är över 25 år / I am at least 25 years old

News archive

Vi vill ge dig som är intresserad mer aktuell information om vad vi håller på med. Att sprida inforamtion med nyhetsbrev tar mycket tid och många nyhetsbrev försvinner i spam-mappen. Därför tycker vi det är bättre att du som är intresserad kan premumnera på de feeds om är intressanta. Vi öppnar nu upp med dels en feed med de senaste leveranserna till krogar och pubar dels en feed som genereras direkt ur vårt IT-system för bryggprotokoll. Du hittar dessa feeds i menyn här till vänster.


Enligt Dalarnas tidningar är nu Oppigårds Bryggeri nummer 7 i Sverige, i liter räknat. Vi tycker inte det säger så mycket om oss, kanske säger det mer om hur svårt det är att komma fram som bryggare i ett ölland som först misshandlats av Pripps härjningar under 1900-talet. Och sen har vi ju en del andra stelbenheter i svensk alkohollagstiftning som t ex att lagstiftare och andra tycker det är bättre att våra ungdommar kan köpa öl och sprit var som helst istället för att låta försäljningen gå över de legala kanalerna.


I fredags bjöd vi Radio Dalarna på filfrukost. Det blev en trevlig stund om öl och lite mer.


Dessa öl kommer 1 maj ut i beställningssortimentet. Vi har precis buteljerat ett antal pallar för detta ändamål. Artikelnr är för Smithy Ale 86627-01 och för Slåtteröl 86404-01


Som Ni kan se så har vi ändrat vårt sätt att presentera nyheter. Det gör att Du som intresserad kan enkelt premumenera på våra nyheter via iGoogle eller google reader eller någon annan tjänst. länken till vårt nyhetsflöde är http:/oppigards.com/oppirss.xml. Samtidigt som vi lägger till nyheter i denna feed så uppdateras även vår hemsida. Som amatörer på området kan man bara hoppas att det kommer att fungera framöver.


logotype

Skicka epost till: Oppigårds Bryggeri AB

×